El bus urbà de Berga es desfrena al passeig de la Pau i acaba xocant contra vehicles aparcats i una terrassa de bar

No hi ha hagut ferits, però sí que s'han produït diversos danys en els cotxes que el bus s'ha trobat en el seu camí

Matí d’espectació al passeig de la Pau de Berga. El bus urbà s’ha desfrenat per causes desconegudes mentre estava aparcat a la parada que hi ha de baixada. En desfrenar-se, el vehicle ha travessat el carrer fins que ha acabat xocant contra la terrassa del bar 9 Tabal.

De camí, s’ha endut un vehicle que estava aparcat a la part central del passeig. De fet, aquest cotxe ha acabat encaixat entre el bus i la terrassa del bar i ha xocat contra un altre vehicle, aparcat just al costat.

Tot i l’aparatositat de l’incident, no hi ha hagut ferits. Això sí, tant el bus com els cotxes que s’ha trobat en el seu camí han patit importants danys materials. L’accident ha fet que, en pocs minuts, desenes de persones s’apleguessin al passeig de la Pau per presenciar l’escena.

A més, de rebot, hi ha hagut llargues cues a tot el carrer Pere III fins més enllà de la Rasa dels Molins perquè, un cop els cotxes arribaven al passeig de la Pau, hi trobaven un tap provocat per l’accident del bus urbà.

X