Berga anuncia que hi haurà rua de carrosses de Carnaval

L'Ajuntament treballa per fer públic el programa definitiu la setmana del 7 de febrer, però deixa clar que vol fer una edició "el més similar possible a la del 2020", tot i que caldrà adaptar-la a la pandèmia

Hi haurà rua de carrosses i comparses per Carnaval a Berga. L’Ajuntament ha anunciat aquest divendres que està treballant en l’organització del Carnaval, que enguany se celebra entre el 24 de febrer i el 2 de març. La comissió organitzadora està valorant els actes que es podrien celebrar i aposta, d’entrada, per recuperar la rua que l’any passat no es va poder fer per la situació pandèmica. Això sí, l’Ajuntament està pendent de concretar-ne els detalls, tenint en compte que s’haurà de fer seguint les directrius sanitàries.

L’Ajuntament treballa per poder anunciar el programa definitiu la setmana del 7 de febrer. El que està clar és que el consistori té al cap poder fer una edició “el més similar possible a la del 2020”, pocs dies abans que esclatés la pandèmia. L’any passat, es va optar per una rua confinada, des de casa, però amb activitats complementàries que sí que eren presencials. La rua d’aquest 2022 cau el 26 de febrer.

El Carnaval va ser l’últim gran esdeveniment multitudinari que es va portar a terme amb normalitat abans de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. En el seu moment, l’arribada sobtada del coronavirus va comportar el confinament domiciliari de la població i la implementació de restriccions que es van actualitzant davant la successió d’onades i l’evolució de les diferents variants del virus.

X