Els infants de Puig-reig fan la seva Corrida amb una desfilada pel poble en carros i ponis

Fonts de l'Ajuntament de Puig-reig han confirmat que, de cara a diumenge, durant els actes centrals de la Corrida, hi haurà la presència de la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà

Matí de Corrida Infantil a Puig-reig. Els nens i nenes de la llar d’infants L’Estel i les escoles de primària Sant Martí i Alfred Mata han recorregut els carrers del centre del poble en carros i ponis. També han participat en el tradicional joc de cintes, gràcies a la col·laboració de voluntaris, membres de l’organització de la Corrida i alumnes de l’institut de Puig-reig i del PTT.

Ha estat el primer gran acte d’un cap de setmana que recuperarà la Corrida en el seu major esplendor. Aquest dissabte hi haurà altres iniciatives com el 16è Raid Social, les passejades amb ruc per a infants, espectacles de doma, la rebuda de bandereres o la missa solemne en honor a Sant Antoni. Diumenge, en canvi, hi haurà el Ral·li Fotogràfic de la Corrida, la festa al voltant del porc, la cercavila de cavalleries i xarrets, sardanes i l’esperat Trofeu Memorial Francesc Lladó, amb curses de rucs, ponis, cavalls creuats, pura raça àrab i pura sang anglès.

A més, fonts de l’Ajuntament de Puig-reig han confirmat que, de cara a diumenge, durant els actes centrals de la Corrida, hi haurà la presència de la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, així com alcaldes i alcaldesses com Ivan Sánchez (Berga), Raquel Sala (Montclar), Josep Maria Peixó (la Nou) i Noèlia Ramírez (Balsareny). També hi assistirà Xavi Castellana, senador a Madrid.

Repassa tots els actes de la Corrida 2022 al Sortim, l’agenda cultural de l’Aquí Berguedà

X