Ignasi Montagut, nou president d’Òmnium Cultural del Berguedà

Ha guanyat les eleccions amb un ampli suport dels socis i agafa el relleu de Montserrat Soler, que deixa el càrrec després de sis anys al capdavant de l'entitat

Òmnium Cultural del Berguedà té nou president. És Ignasi Montagut, que agafa el relleu de Montserrat Soler al capdavant de l’entitat. La presidenta sortint ha anunciat aquesta última setmana que deixa el càrrec per “donar pas a nous lideratges” i Montagut ha guanyat les eleccions per escollir relleu amb un ampli suport dels socis.

Un cop escollit com a nou president, Montagut ha avançat que el seu pla de treball “manté part de l’essència de tota la feina feta, però buscant apropar-se a un públic més jove i treballant la cohesió social a base de nous projectes”. El president també s’ha desfet en elogis cap a la feina de Montserrat Soler.

Tot plegat ha estat en una assemblea general on també ha participat Jordi Arcarons, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural. Arcarons, com Montagut, ha destacat de Montserrat Soler “la gran implicació per descentralitzar i sempre sumar, i l’empenta constant per liderar nous projectes”.

X