Mor el conductor d’un turisme en un accident a la C-16 a Bagà

A més, dues persones han resultat ferides en estat crític i dues en estat menys greu. Els ferits han estat traslladats als hospitals de la Vall d’Hebron de Barcelona, Parc Taulí de Sabadell i l’hospital de Berga.

Control policial al Túnel del Cadí. ARXIU

El conductor d’un turisme ha mort en una col·lisió per encalç a la C-16 a Bagà, aquest dimecres a la tarda. L’accident ha passat al punt quilomètric 118,5 i els Mossos han rebut l’avís a dos quarts de 3 de la tarda (14.30 h).

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió per encalç amb quatre turismes implicats. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor d’un dels turismes. La víctima és J.S.F., un home de 64 anys i veí de Terrassa. A més, dues persones han resultat ferides en estat crític i dues més en estat menys greu. Els ferits han estat traslladats als hospitals de la Vall d’Hebron de Barcelona, Parc Taulí de Sabadell i l’hospital de Berga.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Inicialment, s’ha donat pas alternatiu de vehicles en tots dos sentits, però amb el pas dels minuts s’ha tallat completament el Túnel del Cadí tant en sentit Puigcerdà com en sentit Barcelona. Pels volts de dos quarts de 7 de la tarda (18.30 h), s’ha reobert la carretera en tots dos sentits de la marxa perquè els vehicles accidentats ja no eren a la calçada. Per culpa del tap es van generar fins a 3 quilòmetres de retencions tant en sentit Puigcerdà com en direcció a Barcelona.

https://twitter.com/transit/status/1514281738788347912

Amb aquesta víctima, són 38 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)