Un inici de salt de plens sense música per reivindicar la importància de la melodia

El segon salt de plens ha estat amb un minut de silenci inicial, sense música, on els plens s'han encès i han començat a cremar, però ho han fet sense la tradicional melodia que els acompanya

Ha estat un altre dels moments de la primera nit de Patum completa del 2022. El segon salt de plens ha estat amb un minut de silenci inicial, sense música, on els plens s’han encès i han començat a cremar, però ho han fet sense la tradicional melodia que els acompanya. El motiu -ha relatat el cap de colla, Joan Sala- és precisament reivindicar la importància que la música té en els plens i en la festa en general: “És donar importància a una cosa traient-la”. El salt ha estat un èxit, s’ha pogut acabar sense problemes i no s’han produït incidents importants.

X