La Guita Grossa apareix a la plaça de Sant Pere amb un pastís d’aniversari just abans del salt de plens

La Guita Grossa ha acabat el seu segon salt i ha marxat cap al carrer Major i, al cap d'una estona, just abans del primer salt de plens, els guitaires han tornat a arribar a la plaça amb un pastís d'aniversari

Sorpresa i de les grosses a la Patum completa de diumenge. La Guita Grossa ha acabat el seu segon salt i ha marxat cap al carrer Major i, al cap d’una estona, just abans del primer salt de plens, els guitaires han tornat a arribar a la plaça amb un pastís d’aniversari. Per megafonia s’ha deixat ben clar: “Tot aniversari ha de tenir el seu pastís”. I aquest any, la Guita Grossa, com moltes altres comparses, celebren 400 anys.

Les llums de la plaça s’han apagat tan bon punt la Guita Grossa ha entrat a la plaça. El pastís era sobre la Guita i tenia leds que reflectien “400 anys”, tot i que finalment la ‘S’ no s’ha encès. El pastís, de nata i trufa, ha estat elaborat per l’empresa berguedana Pabevsa. Vídeo: Gerard Esteban.

X