Sara Sánchez brilla a Croàcia per mantenir vives les opcions de ser campiona d’Europa

La madrilenya Beatriz Neila ha recuperat els punts de penalització que va perdre a València per irregularitats tècniques i ara és líder de la classificació per davant de Sánchez, amb 18 punts de marge

Sánchez, després de guanyar la segona prova a Croàcia. WOMEN'S CUP

La gironellenca Sara Sánchez continua viva en la lluita per la Women’s European Cup, el campionat d’Europa femení de motociclisme. Aquesta setmana s’han disputat dues proves del certamen, a Grobnik (Croàcia), i la pilot del Berguedà ha pujat al tercer esglaó del podi a la primera cita i ha aconseguit la victòria en la segona, en un final de carrera trepidant.

Tot i els bons resultats a Croàcia, Sánchez ha perdut el liderat que ostentava al final de la prova anterior. El motiu és que la seva gran rival, Beatriz Neila, va recuperar els punts que Competició li havia retirat a València per irregularitats tècniques. A Croàcia, la mateixa Neila va emportar-se la primera de les proves, però va veure com Sánchez li guanyava la partida en els últims metres i per mil·lèsimes de segon.

Beatriz Neila va controlar la primera prova sense massa problemes i va creuar la línia de meta amb més de tres segons de marge respecte a la segona classificada, la xilena Josephine Bruno, que es va imposar a Sara Sánchez en el duel per la segona plaça. A la segona prova, Sara Sánchez va anar retallant distància respecte Neila, que va liderar bona part de la prova, i va acabar avançant-la i enduent-se el triomf per centímetres.

Amb aquests resultats, la pilot madrilenya consolida el seu liderat, amb 141 punts, i ja en suma 18 més que Sara Sánchez (123). Això sí, la pilot de Gironella manté vives les seves opcions de títol i, ara mateix, la lluita pel campionat ja és cosa de dues. 

La pròxima cita serà al Misano World Circuit Marco Simoncelli, a Itàlia, el 31 de juliol. 

X