Els Castellers de Berga celebren 10 anys descarregant 3 castells de 7 pisos i mig per primer cop en tres anys

Els berguedans van completar el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 3 de 7 amb agulla, i ja pensen en la Diada dels Països Catalans que organitzen el pròxim cap de setmana a l'Aplec del Pi de les Tres Branques

Dolç desè aniversari dels Castellers de Berga. Els de la camisa blava van estar pletòrics, dissabte, en la diada del 10è aniversari que es va celebrar a la plaça de Sant Pere. Van descarregar-hi tres castells de 7 pisos i mig en una mateixa diada, un fet que no passava des del 20 de juliol del 2019, ara fa tres anys.

De fet, en aquella diada, els castellers van descarregar les mateixes construccions que aquest dissabte. Aquesta vegada, els berguedans van completar el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 3 de 7 amb agulla. El 5 de 7 ja l’havien estrenat fa un mes, però els dos castells amb agulla són els primers que la colla descarrega aquesta temporada.

Pel que fa a les colles convidades, els Castellers de Sabadell van descarregar el 4 de 8 en primera ronda, seguit del 5 de 7 i el 3 de 7. La Colla Castellera de Cerdanya, de la qual els berguedans en són padrins, van aconseguir descarregar el 3 de 6, però van haver de desmuntar els intents del 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6 amb agulla.

Abans de marxar de vacances, els Castellers de Berga organitzen la setmana vinent la Diada dels Països Catalans, en el marc dels actes de l’Aplec del Pi de les Tres Branques. A més, el cap de setmana següent faran estada a Berga els Castellers del Riberal, els Castellers de Mallorca, la Conlloga Muixeranga de Castelló i els Xics de Granollers.

X