Controlat un petit foc a les Eres de Guardiolans, a Vilada

L'ADF Sobrepuny i els Bombers han pogut estabilitzar-lo i controlar-lo en poc menys de dues hores treballant a la zona

Controlat un petit incendi que s’ha originat aquesta tarda a les Eres de Guardiolans, al terme municipal de Vilada. L’ADF Sobrepuny ha donat la primera resposta al foc, mobiltizant al lloc cinc mitjans: dos camions, un camió cisterna i dos vehicles lleugers. Fonts d’ADF han confirmat a l’Aquí Berguedà que, pels volts de les 7 de la tarda, el foc es donava per controlat.

De fet, els Bombers -que han rebut l’avís pels volts de les 5 de la tarda- ja el donaven per estabilitzat a un quart de set. El cos de bombers hi ha destinat el màxim de dotacions que els permet el delicat moment actual: d’entrada hi han anat 6 mitjans aeris i 7 de terrestres. A les 7 de la tarda, hi quedaven 4 mitjans terrestres i 1 d’aeri, acabant de combatre el foc.