L’elecció de l’alcaldable de la CUP a Berga pel 2023 va per llarg

L'exregidora Mònica Garcia reconeix que s'està començant a treballar en l'elaboració de la llista, però en una fase molt embrionària, i matisa que primer es decidiran els noms i, després, l'alcaldable

Preguntats pels periodistes, els membres de la CUP han parlat per primera vegada de les eleccions del 2023. Els que governen a l’Ajuntament han insistit que ells se centren en aquests 10 mesos que resten de mandat a l’Ajuntament: “Hi ha molta pressa per veure com serà la candidatura de la CUP, però nosaltres tenim clar que el que ens toca és governar i ho seguirem fent”, ha dit l’alcalde, Ivan Sánchez. Ara bé, des de la militància, Mònica Garcia ha admès que des de fa un parell de mesos s’està treballant en l’elaboració de llistes, però encara en una fase molt embrionària.

Garcia ha explicitat que, des de fa unes setmanes, la CUP està fent un treball intern en què fan valoracions i analitzen internament com ha funcionat la llista i tots els càrrecs. De moment, ha recalcat, encara no hi ha noms sobre la taula, ja que això forma part d’una altra fase que encara veuen lluny.

Pel que fa a l’alcaldable, encara és més lluny. La mateixa Garcia ha apuntat que “tot el que estem fent ara és previ a decidir quines cares posem a les llistes” i ha conclòs que “primer decidirem les cares i després, l’alcaldable“, assegurant que en les últimes candidatures per a les municipals s’ha seguit sempre aquest procediment.

X