La gironellenca Sara Sánchez guanya el Campionat Iberoamericà de motociclisme 2022

La pilot de Gironella exhibeix el seu gran moment de forma a Mèxic i s'endú una de les proves més prestigioses del món del motociclisme femení

Gesta històrica de la gironellenca Sara Sánchez. Ha guanyat amb autoritat el Campionat Iberoamericà de Motociclisme Femení que la Federació Internacional de Motociclisme ha organitzat aquest cap de setmana a Ciutat de Mèxic. Sánchez s’ha imposat a totes les seves rivals i ha exhibit el bon nivell de forma que ja està mostrant en les últimes proves de l’Europeu, on ha retallat punts a la líder, Neila Santos, i la té a punta de canó, a només 4 punts.

A Mèxic, aquest cap de setmana Sara Sánchez s’ha hagut d’enfrontar a les pilots de referència de l’Amèrica Llatina. També a la cordovesa Andrea Sibaja, que ha estat l’altra representant d’Espanya al campionat i ha acabat en cinquena posició. Durant la cursa, la pilot de Gironella ha marcat el ritme amb autoritat i ha aconseguit passar per la bandera de quadres abans que ningú.

De fet, Sánchez ha guanyat amb un marge de més d’un segon respecte a la segona classificada, la xilena Isis Carreño, i amb més de 7 segons respecte a la colombiana Sara Liseth Varón, que ha completat el podi.

Ara Sara Sánchez torna a tenir entre cella i cella l’Europeu, que es reprèn el cap de setmana del 17 i 18 de setembre a Mugello, a Itàlia. S’hi disputarà una doble-prova que decidirà la campiona de l’edició d’enguany. Beatriz Neila, l’actual campiona, és líder amb 154 punts i Sánchez és segona, amb 150. Està tot per decidir.