Pere Aragonès suspèn la seva visita a Berga després que Junts li hagi demanat una qüestió de confiança

El president de la Generalitat tenia previst visitar l'Ajuntament de Berga aquest dimecres a la tarda, després de passar per l'institut de Gurb

Pere Aragonès s'havia de reunir aquest dimecres amb l'alcalde de Berga, Ivan Sánchez. ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no visitarà Berga aquest dimecres, tal com tenia previst fa unes hores. El president ha suspès la seva agenda pública, l’endemà que Junts li demanés una qüestió de confiança si no aporta “garanties i concrecions” per complir el pacte de l’executiu.

Fonts de la Presidència expliquen que Aragonès serà aquest dimecres a Palau i que mantindrà diverses reunions. Així mateix, consideren evident que el fet que Junts plantegés ahir, durant el debat de política general, una qüestió de confiança al president, suposa retirar la confiança al mateix cap del Govern i a tot l’executiu. I insisteixen que Aragonès no es presentarà a cap qüestió de confiança, tal com ja va subratllar ahir a la nit al ple, després de l’anunci del president parlamentari de Junts, Albert Batet.

Segons ha pogut confirmar l’Aquí Berguedà, Aragonès tenia previst visitar l’Ajuntament de Berga aquest dimecres a la tarda. Al matí tenia programada una visita a l’institut de Gurb. Després hauria enfilat cap a Berga, on tenia prevista trobar-se amb l’alcalde, Ivan Sánchez, signar el Llibre d’Honor de la ciutat i fer una passejada pel centre.