Alumnes i mestres d’ara i d’abans es retroben a Montmajor per celebrar mig segle d’escola

Un centenar de persones es van trobar a l'escola diumenge per compartir records del passat i vivències de l'actualitat en una jornada entranyable que culminava un any d'aniversari al poble

Fa cinquanta anys que hi ha escola a Montmajor. El primer curs va ser el 1972 i ara, en ple inici del curs 2022-2023, l’associació de mares i pares del centre, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’escola, ha organitzat una trobada per compartir anècdotes del passat, recordar etapes i comprovar com ha canviat el centre i quin és el seu aspecte actual.

La trobada va ser aquest diumenge, 9 d’octubre. Hi van assistir alumes i mestres d’ara, però també exalumnes i exmestres, així com familiars i coneguts. Va ser una jornada de portes obertes que va comptar amb un centenar d’assistents i que va tenir el seu punt àlgid en un dinar popular.

Tot plegat culmina una celebració que es va encetar fa mesos amb l’edició del llibre sobre els 50 anys de l’escola, amb nombroses fotografies on apareixen totes les persones que hi han passat i que ajuden a entendre la història del centre. També s’ha fet una exposició de material escolar antic i actual al Museu d’Art del Bolet, es va crear un logotip i es va penjar una placa del 50è aniversari a la façana del centre i es van dissenyar gots commemoratius del mig segle de vida escolar al poble.

X