Arianna Amills, campiona de Catalunya de patinatge artístic de la categoria 5. CLUB PATÍ BERGUEDÀ

El Club Patí Berguedà tanca una temporada històrica i es posiciona entre les millors pedreres del país

El club aconsegueix un or, dues plates i dues finalistes més al campionat de Catalunya i projecta un futur daurat de la disciplina a la comarca

Temporada històrica del Club Patí Berguedà. Fins a cinc patinadores de l’entitat han participat aquesta tardor a les finals de Catalunya de patinatge artístic sobre rodes, i això no és poca cosa, tenint en compte que a cada categoria participen entre 100 i 200 participants i només 6 o 7 accedeixen a les finals.

Les finals van ser el 17 i el 24 de setembre a Salt i a Folgueroles. En clau berguedana, Arianna Amills, de nivell 5, es va proclamar campiona de Catalunya de manera merescuda, Alma Marín (nivell 4) i Abril Padollers (nivell 6) van ser subcampiones, mentre que Abril Marín (nivell 3) i Ïa Boixader (nivell 7) van ser cinquenes.

Amb aquests resultats, el Club Patí Berguedà es posiciona com una de les entitats formatives de referència a la Catalunya central i al país, i camina cap a un posicionament clar en les categories superiors en el futur. Tot plegat, en una temporada en què la Federació Catalana de Patinatge ha estrenat un nou sistema d’aritmètica i de puntuació per professionalitzar més l’esport i assimilar-lo als sistemes olímpics.

X