Creu Roja Joventut necessita joguines i material escolar per a la campanya de Nadal

Es poden portar a les oficines de Creu Roja de Berga i de Gironella en horari de matí i també s'accepten donatius econòmics. Es faran arribar a uns 160 infants de famílies en situació de vulnerabilitat de tota la comarca.

Es faran arribar a uns 160 infants de famílies en situació de vulnerabilitat de tota la comarca. CR TARRAGONA

Creu Roja Joventut necessita joguines i material escolar per a uns 160 nenes i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat del Berguedà, per assegurar que reben regals per Nadal i per Reis.

Fan falta jocs i joguines nous, no bèl·lics i no sexistes, i també tot tipus de material escolar (motxilles, rotuladors, llibretes, carpetes, etc.) per a infants, especialment de la franja entre 5 i 12 anys.

Es poden portar a les oficines de la Creu Roja de Berga (pl. Europa, 10) i de Gironella (c. Sant Joan Baptista de la Salle, 3) de 9.00 a 13.00. També s’accepten donatius econòmics, que es destinaran íntegrament a la campanya, i que s’han de fer trucant al telèfon 938213311.

“Els seus drets, en joc”

Els regals es faran arribar a famílies, derivades pels Serveis Socials, de tots els municipis de la comarca, excepte Berga, on la recollida va a càrrec de Càritas Parroquial.

Aquest any, la campanya de recollida de joguines i de material escolar porta per títol “Els seus drets en joc” per recordar que tots els nens i nenes tenen dret a jugar i a accedir a l’educació en igualtat. Per això, és imprescindible que aquest Nadal i aquesta nit de Reis cap infant del Berguedà no es quedi fora de joc. 

X