Dues entitats del Berguedà guanyen 10.000 euros a la Dooble i tres més reparteixen premis individuals

Pluja de premis al Berguedà en la primera edició de La Dooble, la nova rifa creada per Loteries de Catalunya amb la idea de premiar els participants, però també a les entitats i el teixit associatiu que distribueix els bitllets

Pluja de premis al Berguedà en la primera edició de La Dooble, la nova rifa creada per Loteries de Catalunya amb la idea de premiar els participants, però també a les entitats i el teixit associatiu que distribueix els bitllets. Així, cada butlleta venuda comptava amb dos números: un primer, de set xifres, que optava al premi individual; i un segon, de cinc, que era el mateix en totes les butlletes que repartia una mateixa entitat i que servia a l’associació per optar a un premi col·lectiu. Doncs bé: el Berguedà ha repartit tres premis individuals i dos més, de col·lectius.

L’Handbol Berga, el Bàsquet Berga i la Coral Estel de Gironella han repartit un premi individual cadascun, valorat en 10.000 euros. És a dir, cada entitat ha venut una butlleta que ha premiat el comprador amb 10.000 euros.

Però si per alguna entitat ha estat profitós el sorteig ha estat per al Vòlei Gironella i per a l’Associació de Famílies de l’Escola Bressol Flor de Neu de Berga. Totes dues entitats han guanyat 10.000 euros perquè la Dooble els ha premiat amb un dels deu tercers premis. El nou sorteig ha premiat amb 10.000 euros el número de cinc xifres que apareixia en cada butlleta venuda pel Vòlei Gironella i amb 10.000 més, per al número de l’AFA Flor de Neu. Ara bé, tot i que cada comprador té el número en la seva butlleta, en aquest cas el premi de 10.000 euros va cap a l’associació que el venia perquè en faci el que consideri oportú.

X