El govern de Berga pica la porta de la Generalitat per rehabilitar l’edifici del carrer del Balç i els jutjats vells

L'alcalde, Ivan Sánchez, i el regidor d'Esports, Isaac Santiago, s'han reunit amb Laura Vilagrà aquesta setmana, al Parlament i també li han demanat finançament per fer el camp de futbol-7 per al CE Berga

Trobada de l'alcalde i el regidor d'Esports de Berga, amb Laura Vilagrà i Alba Camps, al Parlament. AJ BERGA

Nova trobada entre la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, i l’alcalde de Berga, Ivan Sánchez. Aquesta vegada l’alcalde, acompanyat pel regidor d’Esports, Isaac Santiago, s’han desplaçat al Parlament de Catalunya per demanar a la consellera implicació econòmica en el projecte de rehabilitació del carrer del Balç, en la rehabilitació dels jutjats vells i en la creació del camp de futbol-7 a tocar del camp actual. En la reunió, també hi ha estat present la diputada berguedana d’ERC al Parlament, Alba Camps.

En declaracions a l’Aquí Berguedà, l’alcalde, Ivan Sánchez, ha fet una lectura “molt positiva” de la trobada: “Són conscients que, a Berga, s’hi ha d’invertir i en el decurs de les pròximes setmanes veurem per on anem”.

Sánchez també ha destacat que el contacte amb Vilagrà ha estat estret des de la seva investidura com a alcalde i ha recalcat que el fet que Vilagrà visités Berga a principis d’octubre per copsar en persona la realitat del carrer del Balç i l’edifici dels Jutjats Vells ha aplanat el camí en la negociació.

De moment, això sí, el Govern no s’ha compromès encara a destinar-hi cap partida, si bé els representants municipals són conscients que aquests dies s’està negociant el pressupost de l’any vinent i confien tenir “bones notícies” en les pròximes setmanes.

La trobada va ser dimecres i l’alcalde i el regidor d’Esports van aprofitar la visita al Parlament per reunir-se, també, amb diputats de la CUP a la cambra catalana.