La quarta Quina de Montmajor sortejarà un viatge per Europa i una seixantena de premis per bescanviar a tota la comarca

Una part dels beneficis es donaran a la Fundació Horitzó del Berguedà i la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà gràcies a un bingo solidari impulsat per l’organització

Torna la Quina de Montmajor, aquest dissabte, 21 de gener. Serà al Local del Comú a partir de dos quarts d’11 de la nit (22.30 h) i, com en les tres edicions anteriors, l’organitza el Futbol Club Montmajor, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi. Els presentadors de l’acte seran Marc Canturri i Aina Sabata i el DJ Siles animarà la festa des del vessant musical.

La quina comptarà amb més d’una seixantena de premis repartits en vuit línies, quatre bingos i un cinquè joc solidari que servirà per destinar els beneficis a la Fundació Horitzó del Berguedà i la Fundació Pro Disminuïts Psíquics. A banda, el premi final de la quina, l’últim que es donarà, serà un magnífic viatge per Europa.

Una bombona d’oxigen per al FC Montmajor

Tot plegat, serà possible gràcies als més de cinquanta col·laboradors d’arreu de la comarca que han cedit productes i serveis per donar oxigen al FC Montmajor. I és que la quina és una de les principals fonts de finançament del club cada temporada.

Ara mateix el Montmajor compta amb dos equips federats: el sènior masculí i el sènior femení. Esportivament, el club es troba en un bon moment, amb un equip masculí consagrat com un dels clubs punters de la Quarta Catalana, i un femení més que consolidat que aquesta temporada ha celebrat els seus deu anys ininterromputs competint, una fita insòlita a la comarca.

Ara bé, el club fa temps que pressiona les administracions per una millora de les seves instal·lacions. El camp de Montmajor, com alguns altres de la comarca, és un dels pocs de terra que queda arreu de Catalunya. I això és un fet que no casa en absolut amb la bona salut competitiva del club i amb la voluntat i les possibilitats de creixement que s’albiren.

Per tot això, la quina d’aquest dissabte -com qualsevol acte públic que organitza el club- servirà per fer palesa aquesta reivindicació i per seguir insistint en la necessitat urgent d’un camp de gespa artificial.

Descompte per a qui s’apunta abans

Les entrades per assistir a la quina ja es poden reservar a través d’una plataforma que el FC Montmajor ha obert expressament per a l’ocasió. És AQUÍ.

L’entrada amb reserva val 20 euros i inclou una consumició, mentre que, per a aquells que es presentin a la quina sense haver fet la reserva, el preu serà de 25 euros, sense consumició inclosa. Les entrades (tant les que tinguin reserva prèvia com les que no) es pagaran a l’entrada de la quina, en efectiu o amb targeta de crèdit.

L’organització confia rondar els 200 assistents.

Doble ració de futbol, abans de la quina

Serà una jornada completa a Montmajor. I és que, abans de la quina, a la tarda, hi haurà doble ració de futbol al camp municipal.

A les 4 de la tarda, l’equip masculí rebrà la visita del Palillo, de Sant Joan de Vilatorrada, en tota una prova de foc en la lluita per l’ascens a Tercera Catalana. I a dos quarts de 7 de la tarda, l’equip femení rep la visita del Montcada, en una oportunitat d’or per consolidar-se a mitja taula.

X