El Barça deixa l’Espanyol a les portes de revalidar el títol al Torneig Ciutat de Berga

Els culers guanyen el derbi en una final ajustadíssima d'un torneig que es consolida en el panorama català i que reuneix algunes de les millors pedreres de tot l'Estat

El Barça ha guanyat la novena edició del Torneig Ciutat de Berga, aquest cap de setmana. Els culers es van imposar a l’Espanyol en una final de traca i mocador, ajustadíssima, en què van sortir vencedors per 2 a 3. Els pericos eren els últims guanyadors del torneig que organitza per carnaval el Club Esportiu Berga i, per tant, han quedat a les portes de revalidar el títol.

Tal com s’esperava, va ser un certamen de gran nivell, on algunes de les millors pedreres de l’Estat es van veure les cares a l’esperada fase final del diumenge. El dia abans, dissabte, Sabadell, Bellavista Milan, Gironella i Pradenc van aconseguir els quatre bitllets que estaven en joc en la fase prèvia.

Diumenge, a la fase final, dels 20 equips que van competir des de primera hora del matí, només 8 van aconseguir accedir als quarts de final. Barça i Vila-real van disputar la primera eliminatòria; Montecarlo i Llevant, la segona; Damm i Huesca, la tercera; i Espanyol i Osasuna, la quarta. A semifinals, el quadre va enfrontar el Barça amb el Llevant i l’Espanyol amb la Damm. Culers i pericos van passar a la final, amb triomf final per als blaugrana, i el Llevant es va imposar a la Damm, als penals, en el duel per 3r i el 4t lloc.

https://twitter.com/futbergueda/status/1627381380119134208
X