Investiguen un professor de l’institut de Bagà denunciat per tocaments a dues alumnes

Les famílies de dues alumnes del centre, de 12 i 13 anys, han posat els fets en coneixement dels Mossos, que han iniciat una investigació

Els Mossos d’Esquadra investiguen un professor de l’institut de Bagà, a qui dues famílies han denunciat en les últimes hores per tocaments a dues estudiants de primer d’ESO, de 12 i 13 anys. Segons ha avançat el diari Regió7 i ha pogut confirmar l’Aquí Berguedà, les dues famílies van denunciar els fets a la comissaria de Berga aquest dilluns, després de fer-ho, la setmana passada, al centre. Ha passat la nit a comissaria a l’espera que passi a disposició del jutge, aquest dimecres.

L’alcalde de Bagà, Joan Oña, ha confirmat a l’Aquí Berguedà que el centre ha activat el protocol per assetjament i ha constatat que “la voluntat de tothom és que les investigacions arribin a esbrinar què ha passat, que s’arribi al fons de la qüestió i que es depurin responsabilitats, si és el que toca fer”.

X