Detenen el professor de l’institut de Bagà denunciat per tocaments a l’espera que passi a disposició del jutge

El detingut ha passat la nit a comissaria i està previst que aquest dimecres passi a disposició del jutge perquè li agafi declaració i decideixi si ingressa a presó o queda en llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts al vespre el professor de l’institut de Bagà a qui dues famílies van denunciar per fer tocaments a les seves filles, alumnes de 12 i 13 anys del centre. Segons han confirmat fonts dels Mossos, el detingut ha passat la nit a comissaria, a Berga, i està previst que aquest dimecres passi a disposició del jutge perquè li agafi declaració i decideixi si ingressa a presó o queda en llibertat.

L’alcalde de Bagà, Joan Oña, va confirmar ahir a l’Aquí Berguedà que el centre ha activat el protocol per assetjament. L’alcalde també va constatar que “la voluntat de tothom és que les investigacions arribin a esbrinar què ha passat, que s’arribi al fons de la qüestió i que es depurin responsabilitats, si és el que toca fer”.