Quin resultat puc esperar després d’una liposucció de cames?

Patrocinat

La liposucció de cames és una tècnica estètica que busca eliminar el greix localitzat en zones específiques de les cames, com les cuixes, els turmells o els panxells. Si estàs considerant sotmetre’t a aquest procediment, és important que sàpigues quin resultat pots esperar. 

Abans de decidir-te a sotmetre’t a la intervenció, és rellevant que vegis imatges d’una liposucció de cames abans i després d’altres pacients. D’aquesta manera, podràs fer-te una idea de com quedarà el teu cos després del tractament. Com es pot apreciar en les imatges, la pèrdua de greix localitzat és evident i, especialment amb la lipoescultura, es pot veure una definició major del contorn muscular, la qual cosa dona com a resultat una silueta més atractiva i estètica.
Encara que la liposucció és un procediment comú, és important que es realitzi en un centre de contrastada experiència i mitjans avançats, com és el cas de Wellness Kliniek Barcelona.

En què consisteix una liposucció de cames?

L’eliminació de greix localitzat mitjançant la liposucció mecànica és un procediment estètic molt popular en l’actualitat. Es duu a terme de manera ambulatòria amb anestèsia local i amb cànules més petites, la qual cosa minimitza el mal en la pell i disminueix el risc d’irregularitats en el contorn del cos.
El procediment comença amb la introducció d’una cànula en la zona específica que es desitja tractar. Després, s’injecta una solució composta d’anestèsic, un agent vasoconstrictor i una solució salina en la zona. Aquesta mescla fa que els vasos sanguinis es contreguin, la qual cosa permet que les cèl·lules grasses alliberin el seu contingut al torrent sanguini.

La solució líquida juntament amb el greix és eliminada posteriorment per mitjà d’una cànula connectada a una màquina d’aspiració que ha estat introduïda prèviament en el pacient. D’aquesta manera, s’extreu el greix no desitjat de manera segura i eficaç.

Quant de temps es triga a apreciar-se’n els resultats?

Després de sotmetre’s a una liposucció o lipoescultura a les cames, els canvis en el cos s’aprecien amb el pas del temps, encara que algunes diferències poden notar-se des de les primeres setmanes.

Encara que és possible percebre una disminució del greix immediatament després de la intervenció, la inflamació o inflor que es produeix després de la cirurgia pot prolongar-se durant dues o tres setmanes, la qual cosa impedeix veure els resultats finals fins que aquesta disminueixi.

A més, durant les primeres setmanes és possible experimentar algunes irregularitats en la pell, encara que aquestes solen resoldre’s amb el temps.

Per a aconseguir els millors resultats, és recomanable utilitzar una peça de compressió durant almenys quatre o sis setmanes després de la cirurgia, així com realitzar teràpia de drenatge limfàtic manual una vegada per setmana durant un màxim de tres mesos. El resultat definitiu sol ser visible a partir dels sis mesos després de la intervenció.

Quin és el preu del tractament?

Molts pacients que consideren sotmetre’s a una liposucció de cames solen estar preocupats pel cost que hauran de pagar. A la clínica Wellness Kliniek, empren tècniques avançades d’aspiració assistida per a obtenir una reducció efectiva del greix localitzat en aquesta zona.

És important tenir en compte que, per descomptat, la cirurgia implica uns certs costos. No obstant això, en Wellness Kliniek s’asseguren d’oferir preus competitius sense comprometre la qualitat del servei que brinden als seus pacients. Per a consultar la seva llista de preus, podeu visitar el seu web on obtenir més informació, encara que el més aconsellable és reservar una consulta a la seva clínica per a obtenir informació detallada sobre els seus serveis.

X