El PSC torna a pescar a Junts per Berga i fitxa Mireia Vaz, número 15 de Jordi Sabata el 2019

La setmana passada ja es va fer públic que els socialistes incorporaven Ariadna Herrada, actual regidora i consellera comarcal i número 4 de Junts per Berga fa quatre anys

Continuen les sorpreses a la llista del PSC per Berga. Ara el partit ha anunciat la incorporació a la candidatura de Mireia Vaz, que fa quatre anys era la número 15 de la llista de Jordi Sabata amb Junts per Berga, com a independent. Vaz, de 39 anys, assegura en la seva presentació que l’electorat la coneix perquè s’ha dedicat durant molts anys a l’hostaleria a la ciutat i, per tant, a la feina de cara al públic.

Amb la incorporació de Vaz a la llista, la candidatura d’Abel Garcia suma la segona integrant procedent de l’òrbita de l’altre partit que aquests quatre anys ha estat a l’oposició. Fa uns dies també es va fer públic l’adhesió a la llista socialista d’Ariadna Herrada, número 4 de Junts per Berga el 2019 i actual regidora a l’Ajuntament. Herrada ha expressat la seva intenció d’acabar el mandat com a regidora i consellera comarcal no adscrita, malgrat que el partit també ha deixat clar que vol que renunciï a l’acta “per principis i coherència”.

X