Berga Grup Independent recull més d’un miler de firmes i serà a les eleccions del 28 de maig

L'agrupació d'electors que s'ha constituït a la capital per presentar-se als comicis va presentar 800 firmes avalant la candidatura a principis de setmana, però n'ha seguit recollint i ja supera el miler

Confirmat: una de les paperetes de les eleccions del 28 de maig a Berga serà la d’una agrupació d’electors. Berga Grup Independent va presentar a principis de setmana 800 firmes que avalaven la candidatura per als comicis. Són 300 més de les 500 que necessitava, però el grup n’ha seguit recollint i ja supera el miler, segons ha confirmat l’alcaldable, Judit Vinyes.

La candidata ha reconegut que la fase de recull de firmes ha superat les expectatives: “500 ja ens semblaven moltes, i més tenint la Setmana Santa entremig, però en pocs dies ja vam veure que les podríem superar”. Tot i presentar els 800 avals a principis d’aquesta setmana, Berga Grup Independent ha seguit recopilant signatures fins a superar les mil. “La idea era deixar-ho de fer aquest divendres, però molta gent ens ha dit que encara no ha aportat la firma i que ho vol fer i també els volem oferir l’oportunitat de fer-ho aquest cap de setmana”, ha dit Vinyes.

La setmana vinent els promotors de l’agrupació d’electors tenen previst presentar tots els avals als jutjats per certificar la constitució de la candidatura. Així, Berga Grup Independent se sumarà a la resta de forces que ja han expressat la seva voluntat de presentar-se a les eleccions a la ciutat: CUP, Junts, ERC, PSC, En Comú Podem i PP. Per tant, si no hi ha sorpreses d’última hora, la cursa electoral a la capital del Berguedà tindrà set colors diferents.

X