Els Castellers de Berga tornaran a actuar amb els Tirallongues de Manresa per la Fira de Maig

La diada serà diumenge, a dos quarts d'1 del migdia, a la plaça Doctor Saló

FOTO. JOSEP PONTIROCA

La diada castellera de la Fira de Maig repetirà el bon cartell de l’any passat. La colla local, els Castellers de Berga, faran d’amfitrions en una diada on compartiran plaça amb els Tirallongues de Manresa. La convocatòria de colles serà a les 12 del migdia i les actuacions arrencaran a partir de dos quarts d’1, a la plaça Doctor Saló.

L’any passat, els Castellers de Berga i els Tirallongues de Manresa ja van ser els protagonistes de la diada de la Fira de Maig, que es va poder celebrar després de dos anys de pandèmia. La colla local hi va poder descarregar el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb agulla.

Aquest any, a més, la diada començarà una hora abans, a les 11, amb un taller de canalla. Qualsevol infant interessant en tenir una primera experiència amb el món casteller,, hi està convidat.