Justo Molinero visita Berga Residencial per tancar el segon aniversari del centre

El locutor de Ràdio TeleTaxi és una autèntica sensació entre els usuaris del centre i la direcció l'ha convidat per tancar els actes de celebració dels dos anys de vida

Molts usuaris de Berga Residencial són autèntics fans de Justo Molinero. Ràdio TeleTaxi sona moltes hores al centre perquè els usuaris ho demanen. Per això, la direcció va creure que la visita del seu locutor de referència, Justo Molinero, seria una bona manera de tancar el segon aniversari del centre. I l’esperada cloenda s’ha celebrat aquest cap de setmana.

Molinero va visitar el centre entre gran expectació i va agrair la rebuda en un discurs on va reivindicar el paper de la gent gran a la societat. El locutor també va interpel·lar diversos usuaris que seien a les primeres files, amb qui va conversar en to alegre i distès. Però Molinero no va venir sol a Berga: el va acompanyar la seva esposa, la rapsoda Montse Rodríguez, que va tancar l’acte recitant una sèrie de textos plens d’emotivitat fets per ella mateixa.

Amb la visita de Justo Molinero, Berga Residencial tanca unes setmanes festives en què ha celebrat els dos anys d’existència. El centre va obrir al passeig de la Indústria la primavera del 2021 i, des d’aleshores, ha crescut tant en usuaris com en serveis.

A Berga Residencial hi ha lloc per 99 places de residència i 21 de centre de dia, i actualment l’ocupació és del 85%. I, de fet, la previsió és que es pugui arribar al 100% aquest mateix 2023, a finals d’any. Tot plegat, a més, fa que actualment el projecte doni feina a 47 persones.