La Patum de la Pietat s’acosta a la gent gran i torna a fer l’assaig general davant Berga Residencial

És la segona vegada que la Patum de la Pietat tria la plaça Cim d'Estela per fer-hi l'assaig general.

L’assaig general de la Patum del carrer de la Pietat s’ha fet aquest cap de setmana a la plaça Cim d’Estela, a les portes de Berga Residencial. Els joves que el proper cap de setmana faran dansar la comparseria al carrer de la Pietat es van acostar dissabte a la gent gran i van fer-los vibrar amb salts de Patum a pocs metres.

La jornada va servir també per viure un moment inoblidable per a molts usuaris de Berga Residencial: en un ball de gegants, la coral de la residència va cantar el ball amb la música de fons. És la segona vegada que la Patum de la Pietat tria la plaça Cim d’Estela per fer-hi l’assaig general: ja ho va fer l’any passat, en la primera Patum des de l’obertura de Berga Residencial i la primera també d’ençà de la pandèmia.

La Patum de la Pietat se celebrarà el proper cap de setmana, coincidint amb la jornada d’eleccions de diumenge. La festa començarà divendres, 26 de maig, i s’allargarà fins diumenge, dia 28.