Ja hi ha guanyador de la porra de les eleccions a Berga

Aquesta vegada hi ha hagut sis encertants i l'Aquí Berguedà ha fet un sorteig per determinar qui és el guanyador del pernil de la Cansaladeria Xarcuteria Guixé.

Més de 400 persones han participat en la porra de les eleccions municipals a Berga, organitzada per l’Aquí Berguedà. Fa quatre anys, cap de les 678 persones que van participar a la porra va encertar el resultat, però aquesta vegada el repartiment de regidors era més previsible i sis persones van pronosticar-lo.

Entre els sis encertants, l’Aquí Berguedà ha fet un sorteig per determinar qui s’endú el pernil de la Cansaladeria Xarcuteria Guixé. I el premiat ha estat Benet Roca Fernandez. Les altres cinc persones que també van clavar el resultat van ser: Eloi Soler Canal, Christian Garcia Valls, Roger Boixader, Ferran Canudas Gorgas i Iraide Arcos Fabrega.

A les eleccions, la CUP va revalidar la victòria del 2019, però va passar de 8 a 6 regidors. Junts continua com a segona força, ara amb 4 cadires al ple, i el PSC s’enfila fins a la tercera posició i triplica els regidors que fins ara tenia: d’1 a 3. L’agrupació d’electors Berga Grup Independent entra al nou ple municipal amb dos regidors i ERC conserva les dues cadires que té des del 2019.