Ivan Sànchez: “Els concerts es faran tant si plou com si no”

L'alcalde assegura que l'Espai Cultura està preparat per les pluges i que, de fet, per això es va adquirir un escenari cobert: si plou, els grups estaran a aixopluc i podran actuar igualment.

Hi haurà concerts a la plaça Cim d’Estela, tant si plou com si no. Així ho ha assegurat l’alcalde, Ivan Sànchez, en la roda de premsa prèvia a l’inici de La Patum 2023. Sànchez ha explicat que l’Ajuntament ha adquirit el mateix escenari que l’any passat per garantir aixopluc als grups que actuaran durant les barraques de Patum.

El festival de tres nits de concerts és un dels plats forts d’aquesta Patum, després que l’any passat no es pogués acabar celebrant de principi a fi pel conflicte legal amb Berga Residencial. Aquest any, l’Ajuntament i el centre residencial s’han entès abans de Patum i han pactat uns horaris (fins a les 2 de la matinada, dijous i divendres; i fins a les 4, dissabte) i un límit de decibels (80) durant tots els concerts.

“És el dia més esperat de l’any per a molts berguedans”

Sobre el tret de sortida de la festa, l’alcalde ha insistit que “per Patum, Berga torna a la vida” i ha assenyalat que “avui és el dia més esperat de l’any per a molts berguedans”. De fet, per a ell, “no hi ha res comparable amb un dimecres de Corpus, quan sonen les primeres notes, i sobretot amb el primer ballet de gegants, a les vuit del vespre”.

X