Denunciada per exercir de metgessa a l’hospital de Berga durant set mesos sense ser-ho

L'hospital ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per un presumpte cas d'intrusisme professional.

Els Mossos d’Esquadra investiguen una dona que hauria exercit de metgessa durant set mesos a l’hospital de Berga sense tenir les titulacions necessàries per fer-ho. Segons ha avançat el diari Regió7 i ha pogut confirmar l’Aquí Berguedà a través de fonts del Departament de Salut, la treballadora es va incorporar a l’hospital el passat desembre i, des d’aleshores, ha treballat a l’àrea d’urgències.

Quan l’hospital ha tingut coneixement de la presumpta irregularitat, ha suspès de funcions la professional i ha presentat una denúncia contra ella. Els Mossos investiguen el cas arran de la denúncia presentada per l’hospital; i el Servei Català de la Salut, per la seva banda, ha obert un expedient informatiu intern per aclarir els fets.