Món Sant Benet // Foto: Jordi Play

Món Sant Benet: un indret màgic a plena natura, a on tot és possible

Patrocinat

Al cor de Catalunya, al Bages, connectat amb el territori i a plena natura, hi trobareu un paradís: Món Sant Benet. Un únic indret amb infinitat de propostes úniques.

Com a joia de l’indret hi trobareu un Monestir mil·lenari visitable, un dels conjunts monàstics més ben conservats de Catalunya. I SI!, podeu venir a descobrir-lo en una visita sensorial, amb impressionants i innovadors efectes audiovisuals i hologrames. Una experiència que us permetrà conèixer el Monestir medieval, però també descobrir-ne la seva història modernista, ja que anys més tard el monestir de Sant Benet va convertir-se en residència d’estiu de la família del pintor modernista Ramon Casas. Sabeu que molts dels quadres del pintor van inspirar-se i pintar-se dins les parets del monestir?

Món Sant Benet

I a banda del monestir, què més hi podeu trobar a Món Sant Benet? L’indret compta amb un Hotel (L’Hotel Món) 4 estrelles Superior, envoltat de verd i amb vistes al monestir, i tres propostes gastronòmiques de primer nivell, una d’elles, el restaurant L’Ó, amb una estrella Michelin.

Per no parlar del fet que és un pol d’activitats culturals i lúdiques inesgotable durant tot l’any, i un pulmó verd impressionant! Món Sant Benet proposa activitats estacionals pensades per a grans i petits: des de tallers de cuina, activitats per fer en família, mercats de temporada, festivals de música i, fins i tot, un Pessebre Vivent! Per tant, Món Sant Benet no es mou mai de lloc, però la vostra visita pot ser sempre diferent!

Món Sant Benet

I, per si tot això fos poc, visitant Món Sant Benet no només descobrireu una riquesa paisatgística i cultural única a Catalunya, sinó que contribuireu a que la Fundació Catalunya La Pedrera, que és qui ho gestiona, pugui seguir portant a terme els seus projectes socials. Els horts de Sant Benet, per exemple, en són una bona mostra. A banda de ser un actiu de l’agricultura de casa nostra i subministrar als nostres restaurants producte ecològic i de temporada, són també uns horts amb una clara vocació social, ja que generen ocupació per a joves en risc d’exclusió”.

Si necessiteu més excuses per venir-nos a (re) descobrir a monsantbenet.com en trobareu tantes com vulgueu.

X