Niudàlia, un oasi floral

Patrocinat

Al cor del Berguedà, a 1.100 m d’altura, envoltats de muntanya en una ubicació privilegiada, s’estenen uns camps curulls de vida, colors i formes diferents. En aquest indret de postal és on trobem l’espai Niudàlia, un racó preciós on descobrir tot un món cromàtic de la mà de diferents varietats de flors.

Parlem amb l’Arnau Puig, cofundador de Niudàlia, per saber-ne més d’aquest bonic indret.

Per qui encara no us conegui, explica’m què és Niudàlia

Niudàlia és un espai floral situat al Berguedà on els amants de les flors, la jardineria i la natura en general trobaran el seu raconet de pau i tranquil·litat. A més, ara, ens trobem en el punt àlgid de floració, i per tant en un moment immillorable per visitar els camps i descobrir tot un seguit d’activitats per fer en família o en parella.

Com sorgeix la idea d’endegar aquest projecte?

La idea sorgeix després de veure que al Berguedà i a Catalunya en general falten llocs on la gent pugui venir i conèixer de primera mà el món de l’agricultura floral i poder copsar les sensacions que t’ofereix aquest sector tan important i a vegades una mica oblidat al nostre país.

Què hi podrà veure la gent que us visiti?

La gent que ens vingui a visitar podrà endinsar-se en un espai ple de flors de diverses varietats, colors i formes on podrà desconnectar de la rutina diària, buscar el seu moment de pau i tranquil·litat tan necessari i al mateix temps podrà observar el manteniment i treball diari de l’espai en les diverses vessants de flor i horta ecològica. Com a novetat, oferim un passi de temporada perquè ens pugueu visitar sempre que vulgueu.

Quines activitats hi poden fer els vostres visitants?

En són diverses. Una d’elles és l’entrada amb una visita guiada d’uns trenta minuts a través dels nostres camps on expliquem de manera exhaustiva tot el procés de cultiu i cura de les nostres flors, així com les característiques de cadascuna. Paral·lelament, també organitzem tallers durant el cap de setmana on ensenyem a plantar les flors i com cuidar-les, sessions fotogràfiques o jornades de tast, per exemple de vins, o tallers gastronòmics, entre moltes altres activitats que podeu consultar a les nostres xarxes socials. Ah, i la gent que ens visiti també pot gaudir d’un pícnic al nostre terreny!

Pel que fa a les flors, les podem collir quan us vinguem a visitar?

Per descomptat! Oferim una activitat que porta per nom “Fes-te el teu ram” perquè la gent pugui triar les seves flors. Els acompanyem pels camps, els fem suggeriments sobre la composició del ram pel que fa als colors, formes i varietats perquè quedi ben bonic. Un cop collides, nosaltres li donem el toc final i els visitants se l’enduen cap a casa.

També hi ha l’opció de llogar l’espai?

Així és. Oferim la possibilitat de llogar els nostres camps de flors per a activitats i esdeveniments tan diversos com casaments, celebracions, dinars o sopars d’empresa, jornades de ioga o cursos de pintura, per exemple. També és un lloc ideal pel rodatge d’espots publicitaris o per fer una sessió de fotografies de diferents productes.

Niudalia Flower Farm

Web per a info i reserves: www.niudalia.es | 623 16 27 75

Instagram: @niudalia

X