Detenen dos homes a Olvan que van fugir d’un control de Mossos amb un quilo de marihuana al cotxe

El vehicle on anaven va estar a punt d'atropellar els agents que feien el control. En el seu intent de fugir, va acabar en un camí de sorra sense sortida. El copilot es va entregar, però el conductor va fugir corrents i va llançar la motxilla amb la marihuana. Els Mossos van agafar la motxilla i van acabar atrapant el fugitiu.

Un home de 28 anys i un altre de 30 han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra a Olvan, minuts després d’intentar fugir d’un control que els agents feien a la rotonda d’accés al polígon de Rocarodona. Els fets van passar dimecres passat, 15 de novembre, pels volts de les 5 de la tarda.

Els agents van dir al conductor del cotxe que s’aturés per escorcollar-lo, però en lloc de fer-ho el conductor va accelerar i va fugir. Els agents van haver d’esquivar-lo per no ser atropellats. El vehicle va fugir de la policia a gran velocitat i de forma temerària, circulant en direcció contrària en alguns punts, i va acabar atrapat en un camí de sorra sense sortida, al polígon d’Olvan.

En veure’s encerclat, el conductor va baixar del vehicle i va fugir corrents amb una motxilla. El copilot, en canvi, es va entregar a la policia. Els agents van seguir l’home que havia fugit corrents, van veure com llançava la motxilla pel camí, la van recollir i van trobar-hi un quilo de marihuana. Més endavant, van aconseguir enxampar el fugitiu i el van detenir.

A l’interior del vehicle, els Mossos van trobar-hi 860 euros en efectiu i tota mena d’estris que s’utilitzen per al cultiu interior de plantacions. Els Mossos van detenir els dos ocupants del vehicle, que van passar a disposició del jutge divendres, dia 17.

X