La IV Duatló Sprint Vila de Gironella formarà part de la Copa Catalana

Gironella acollirà per quart any el Duatló Sprint Vila de Gironella, que tindrà lloc el diumenge 14 de gener. Aquest any, a més, la prova formarà part de la Copa Catalana de Duatlons de Carretera de la Federació Catalana de Triatló, un fet que sens dubte, dona molt prestigi a la competició i demostra l’èxit de les darreres edicions. De fet, aquest és l’únic Duatló Sprint que se celebra a la Catalunya Central.

L’Esport Ciclista Gironella, que n’és l’entitat organitzadora, compta tenir uns 300 participants, xifra que duplicaria i quasi triplicaria el nombre de competidors de les edicions passades. Roger Ayala, secretari de l’entitat, explica que “el fet de formar part del calendari de la Copa Catalana de Duatlons de Carretera és una gran mostra del creixement que ha fet la prova des de l’inici, on cada any hi ha més participants i més nivell”.

Un recorregut atractiu

En aquesta edició, el recorregut constarà de 27,5 km. La prova començarà amb 5 km corrent, després es faran 20 km en bicicleta i el duatló s’acabarà corrent els últims 2,5 km. La part de córrer té 13 metres de desnivell positiu i la de bicicleta un desnivell de 86 metres positius. El duatló passarà per les zones més conegudes de Gironella, com el Pont Vell i l’Avinguda Catalunya. El punt de sortida i arribada de la prova serà al Pavelló d’Esports de Gironella.

Les inscripcions s’obriran el dia 1 de desembre i es podran realitzar des de la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló o a través de la pàgina web de l’Esport Ciclista Gironella.

A l’acte de presentació, el tresorer de l’Esport Ciclista Gironella, Josep Riu, ha volgut agrair l’esforç i la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella i dels patrocinadors oficials com Serviobres Queralt, Muntatges Industrials i Novio Tremp.

David Font, alcalde de Gironella, també ha estat present a l’acte de presentació del Duatló Sprint Vila de Gironella i ha expressat la seva satisfacció que “l’Esport Ciclista Gironella tingui un relleu generacional tan important” i també ha explicat que “el fet que gent més jove agafi les regnes d’entitats amb història al municipi mostra la vitalitat de les entitats i associacions del municipi”.