El cubell multifracció arriba al Vall i a la Gran Via a partir de l’11 de desembre

En aquesta ocasió el punt de repartiment s'ha situat al Mercat Municipal de Berga

La implantació del cubell multi producte a Berga continua avançant de forma progressiva. El Consell Comarcal del Berguedà repartirà més cubells els dies 11, 13, 15, 18, 20 i 22 de desembre. En aquesta ocasió serà per les famílies dels carrers Rasa dels Molins, Lluis Millet, Altarriba i Godolà, Albéniz, Falcilles, Lluís Millet, Mestre de Ribera, Verge de la Salut, General Manso i Solà, Salvador Espriu, Gran Via dels números 68 al 126, Guardiola de Berguedà, Vila de Bagà i Quim Serra, passeig de la Indústria, plaça Viladomat i carretera de Ribes. És previst repartir 1.566 cubells.

Per tal de facilitar la recollida dels cubells a la ciutadania, en aquesta ocasió, s’ha situat el punt de repartiment al Mercat Municipal de Berga, un equipament més proper a l’àrea de repartiment. El repartiment es farà els dies 11, 13, 15, 18, 20 i 22 de desembre de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 19 h.

Aquest serà el darrer repartiment de cubells d’aquest any 2023. La implantació continuarà el 2024 de forma progressiva a la resta del nucli urbà. Els veïns aniran rebent les cartes informatives. I el Consell Comarcal conjuntament amb l’Ajuntament de Berga n’informaran puntualment.

S’han lliurat 3.924 cubells

La implantació del cubell multi producte a Berga, va començar el 25 de setembre. Fins ara s’han lliurat 3.924 cubells en total, un 73,14%.

Les persones de les zones on ja s’ha fet el repartiment específic que no hagin pogut anar a buscar els cubells, els podran recollir a l’Oficina d’Atenció del Porta a Porta en les seves ubicacions i horaris habituals: al Telecentre (carrer del Programari Lliure) que obre els dilluns de 10 h a 13 h i els dimecres de 16 h a 19 h.

En total és previst repartir 8.500 cubells, un per cada família de la ciutat. Han costat 80.858 euros que ha pagat el Consell Comarcal.