Rosanna Camprubí i Joan Boixader s’emporten la medalla de plata al campionat d’Espanya de 10 Balls

Han estat subcampions en 9 de les 10 disciplines en què van competir

Rosanna Camprubí i Joan Boixader continuen demostrant el seu nivell en els balls de saló, i enguany, han quedat subcampions d’Espanya de 10 Balls Standard i Llatins a Guadalajara.

Els berguedans van participar en vals, tango, vals vienès, slowfox, quickstep, samba, txa-txa-txa, rumba, pasdoble i jive. De les 10 disciplines en les quals es van competir, van quedar segons en 9 balls, i només van ser tercers en rumba, per tant, Camprubí i Boixader són subcampions incontestables.

Amb aquests resultats, Rosanna Camprubí i Joan Boixader continuen ampliant el seu palmarès, i és que els dos ballarins, no només han estat subcampions de 10 Balls (és el segon any consecutiu que ho aconsegueixen), sinó que també han pujat a nombrosos podis i fins i tot s’han endut medalles d’or en competicions de prestigi.