Quina de Montmajor: “l’apoteosi de les festes” que sorteja aquest dissabte un viatge a qualsevol part del món

És l'última quina d'unes festes al Berguedà que n'han tingut pràcticament una cada setmana. La de Montmajor serà aquest dissabte, 13 de gener, a dos quarts d'11, al Local del Comú.

El FC Montmajor organitza un any més la seva quina. Serà aquest dissabte, 13 de gener, a partir de dos quarts d’11 de la nit, al Local del Comú de Montmajor. L’any passat la quina va superar els 200 assistents i el club confia, com a mínim, repetir la fita enguany.

El còctel per aconseguir-ho és una barreja de jocs i sortejos, amenitzats amb la selecció musical de Siles Events. Acabada la quina, el PD Toni Malé agafarà el relleu musical per tancar la nit al Local del Comú.

Un centenar de premis

Més enllà del viatge a qualsevol part del món —el premi gran de la quina—, també se sortejarà un vol en parapent, una escapada per Catalunya, un SmartWatch i una hora d’spa a Cal Bernadàs. A banda, com cada any, desenes de col·laboradors d’arreu de la comarca faran possible un centenar de premis repartits entre les línies i els bingos que es jugaran durant la nit.

Sopar de food truck

La quina començarà a dos quarts d’11, però els assistents tenen l’opció d’arribar a partir de dos quarts de 9 i aprofitar per sopar, gràcies a la food truck La Furgoteca, del Solsonès, que portarà burguers de proximitat a tocar del Local del Comú. En paral·lel, el FC Montmajor organitzarà la barra de la festa, amb tota mena de begudes i còctels a disposició dels assistents.

Entrades

La reserva d’entrades fa dies que s’ha activat a través de l’enllaç que el club ha habilitat a la biografia del seu compte d’Instagram. A banda també hi haurà entrades a taquilla, des d’una hora abans de la quina al mateix Local del Comú, per 25 euros.