Grau Franch comença el campionat d’Espanya de trial amb bon peu i s’enfila al primer podi

El pilot berguedà se situa quart a la general del campionat, després de pujar al podi a la primera prova i de ser sisè l'endemà, a la segona.

Bon inici de campionat d’Espanya per al berguedà Grau Franch. En la primera cita del certamen, a Arteixo (Galícia), Franch ja va mostrar credencials de cara a la lluita pel podi general final. A Arteixo, s’hi van disputar dues proves: en la primera, el pilot berguedà va ser tercer; i en la segona, sisè. Això, traduït en punts a la general, són 25 (15+10) i situen Franch a la quarta posició.

La d’Arteixo és tot just la primera parada del campionat d’Espanya de trial. Els pilots estan cridats a diversos punts del país fins al mes d’octubre. I la pròxima cita cau a tocar de casa per a Grau Franch: serà a Gironella, el cap de setmana del 23 i 24 de març.

Després, la competició s’aturarà uns mesos. No serà fins al 20 i 21 de juliol que hi tornarà a haver jornada, i serà a Pobladura (Castella i Lleó). Llavors, hi tornarà a haver una aturada per agafar forces per un octubre que serà decisiu, amb prova a Camprodon, el dia 5 i 6, i a La Nucia (C. Valenciana), els dies 26 i 27, com a cloenda del campionat.