La Farsa presenta Anna Frank

General

El refugi de Rebost, a Bagà, obté 67.700 euros del govern per aïllar la teulada

El refugi de Rebost, de Bagà, rebrà un ajut de gairebé 70.000 euros de la Generalitat per rehabilitar part de l’edifici. L’alberg de muntanya es troba a la carretera que va cap a Coll de Pal, dins del Parc Natural Cadí-Moixerò, i pateix alguns problemes d’aïllament tèrmic, que impedeixen protegir l’edifici de les baixes temperatures que es registren a la zona cada hivern.
Rebost és un refugi molt concorregut, sobretot gràcies a la xarxa de Cavalls del Vent, que uneix tots els albergs del Cadí.
Els 67.700 euros que hi aporta la Generalitat formen part d’un paquet d’un milió que servirà per reformar set dels 40 refugis de muntanya que hi ha Catalunya. L’acord, l’han signat el Govern i les entitats excursionistes, i és la primera vegada que els refugis reben diners públics per millorar les instal•lacions.

Comentaris