Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Enxampen un conductor a 205 quilòmetres per hora a l’eix del Llobregat

Enganxen un conductor que circulava a 205 quilòmetres per hora per l’eix del Llobregat. És a dir, 105 quilòmetres per sobre de límit permès en aquesta via. Els Mossos d’Esquadra van detectar el vehicle infractor ahir cap a ¼ de 5 de la tarda, en un control de velocitat amb radar mòbil a Balsareny, concretament al punt quilomètric 67, de la C-16.
El conductor és Andreu R. M. de 28 anys i veí de Barcelona. Els Mossos li imputen un delicte de velocitat penalment punible i l’han citat per comparèixer davant el jutjat d’instrucció de guàrdia de Manresa demà mateix.
Aquest conductor és el segon que s’enganxa circulant a més de 200 quilòmetres per hora a les comarques de la Catalunya central des del 2 de desembre de l’any passat, quan va entrar en vigor la reforma del Codi Penal que estableix que circular superant els 80 quilòmetres per hora el límit de velocitat establert és delicte.
El passat 28 de març, els Mossos van aturar un altre conductor circulant a 210 quilòmetres hora a l’autovia A2, on el límit és de 120.

Comentaris