Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Ajuntament de Berga amplia les estades esportives al setembre

L’Ajuntament de Berga fa una edició especial de les estades esportives. Serà aquest setembre. És la primera vegada que aquesta activitat, adreçada a infants i joves des de primer de primària fins a tercer d’ESO, es farà al setembre. La regidoria d’Esports ha decidit oferir aquesta nova tanda de les estades donada la important demanda que hi ha d’aquesta activitat.
De moment, ja s’hi ha apuntat una cinquantena de nens i nenes, però les inscripcions estaran obertes fins a aquest divendres. Les activitats seran molt similars a les que es fan durant el mes de juliol. Sobretot es fan activitats relacionades amb la natura: mountain bike, escalada, excursions, acampada, orientació, tir amb arc o jocs de rol. L’horari també serà el mateix, de 9 del matí a ¼ de 2 del migdia i s’oferirà el servei de menjador als infants que ho demanin. Alberich espera que les estades esportives funcionin al setembre tan bé com al juliol i tinguin continuïtat en els propers anys.
Per aquesta propera tanda, que es farà de l’1 al 13 de setembre, l’Ajuntament està preparat per assumir la mateixa quantitat d’alumnes que al juliol. Tot i així, no s’espera que s’arribi a la mateixa quantitat d’infants. El passat mes de juliol molts nens i nenes van quedar fora per falta de places.
Pel que fa als dies festius d’aquesta primera quinzena de setembre, el dia 8 s’organitzarà alguna activitat per pujar a Queralt, mentre que el dia 11, es farà festa. Les inscripcions encara estan obertes i un cop es tanquin, es farà una reunió informativa amb els pares. Serà divendres a partir de 2/4 de 9 del vespre al pavelló de Suècia.

Comentaris