General

Arrenquen tres dies de fira del Berguedà a Barcelona amb èxit de participació

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Berga estan satisfets amb el volum de visitants que ha tingut la mostra durant les primeres hores. Vista la concurrència, l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha dit a Ràdio Berga que la fira pot ser un bon esquer no només per captar compradors de productes alimentaris autòctons, sinó també per portar turistes al Berguedà.
El president del Consell Comarcal, Sergi Roca, considera que el Berguedà ho té més fàcil ara per captar turistes de Barcelona, perquè l’autovia acosta la comarca a l’àrea metropolitana.
També en declaracions a Ràdio Berga, el cap de projectes de Mercats de Barcelona, Pere Sirvent, ha explicat que l’alimentació de qualitat està resistint molt bé el cop de la crisi econòmica.
Sirvent també ha explicat que els productes de les comarques catalanes, com el Berguedà, són essencials per al subministrament de Mercats de Barcelona, i es poden trobar al llarg de l’any en establiments com la Boqueria.

Comentaris