General

Èxit de públic en la primera jornada de la mostra ‘Posa el Berguedà al teu plat’

La mostra de productes artesans Posa el Berguedà al teu plat ha començat amb èxit de públic. En el primer dia de la fira, al mercat de la Boqueria, centenars de barcelonins han visitat la dotzena de parades del Berguedà per tastar productes autòctons. El gerent del CFI Cercs-Berguedà, Eduard Barcons, ha explicat a Ràdio Berga que els moments de màxima afluència han estat el matí i l’última hora de la tarda.
El que més ha atret els visitants, segons els organitzadors, han estat els productes nous. Les novetats del sector alimentari del Berguedà han despertat la curiositat dels compradors.
Els organitzadors esperen que l’afluència de públic augmenti encara més en els dos últims dies de la mostra, coincidint que és cap de setmana, i que augmenten les activitats complementàries. El més espectacular serà una demostració de la fia-faia, la popular festa de Bagà i Sant Julià de Cerdanyola, que també viatjarà a la Boqueria.

Estic amb tu

Comentaris