General

Els elaboradors artesans estan satisfets amb el volum de visitants a la Boqueria

Els elaboradors de productes artesans del Berguedà estan satisfets de com està anant la mostra de la plaça de Sant Galdric, al costat de la Boqueria. A Ràdio Berga, Josep Fígols, d’embotits Casa Fígols de Montmajor, ha assegurat que la Boqueria és la millor porta d’entrada a Barcelona. A la mostra, hi ha productors de tota la comarca. L’Aranyonet, de La Pobla de Lillet, ha portat a la mostra melmelades i altres confitures, algunes de dolces i d’altres de salades, com ha explicat Susanna Rotllan.
No hi han faltat els productes relacionats amb els bolets. De naturals, ja pràcticament no en queden, perquè la temporada és a punt d’acabar-se, però l’empresa Casabella Natura, d’Olvan, ha presentat postres i confitures boletaires. Els pastissers i forners han volgut reivindicar la importància dels productes dolços. Ho ha fet Quim Roures, de Neules Sant Tirs, de Puig-reig, que està en plena campanya de Nadal.
També ha presentat productes nadalencs Albert Dorna, de Dolceria Pujol, de Berga, sobretot bombons, torrons i rajoles de xocolata. Els productors esperen que les vendes augmentin especialment demà i dissabte, coincidint amb l’arribada del cap de setmana.

Comentaris