La Farsa presenta Anna Frank

General

Un noi de Bagà topa amb el cotxe contra un mur de pedra, però en surt il·lès

La topada d’un vehicle contra un mur de protecció a la carretera C-16, a l’eix del Llobregat, al terme de Guardiola de Berguedà ha provocat a primera hora d’aquesta tarda retencions de trànsit en tots dos sentits de la circulació. L’accident s’ha produït passats uns minuts de les 3 de la tarda quan un cotxe (un Chevrolet) ha sortit de la via per causes que es desconeixen, i ha topat frontalment contra un mur de pedra de la carretera. El conductor, Marc A.P., de 18 anys i de Bagà, n’ha sortit il·lès, però l’han atès els serveis mèdics per un atac d’ansietat. El vehicle s’ha encès arran de la topada i hi han hagut d’intervenir els bombers de Guardiola de Berguedà en l’extinció del foc i en la neteja de la carretera. Hi han treballat durant poc més d’una hora.
CREMA PART D’UNA CUINA D’UN HABITATGE DE BERGA
Per altra banda, i també en crònica de successos, una dotació dels Bombers de Berga han hagut d’intervenir aquesta tarda per revisar una cuina que s’ha incendiat. Concretament s’ha cremat la campana estractora i els fogons, i de fet, el mateix propietari ja ha pogut apagar el foc de la cuina del seu habitatge, ubicat
al número 12 del carrer Barcelona de Berga.

Comentaris