First Stop

General

Un noi de Bagà topa amb el cotxe contra un mur de pedra, però en surt il·lès

La topada d’un vehicle contra un mur de protecció a la carretera C-16, a l’eix del Llobregat, al terme de Guardiola de Berguedà ha provocat a primera hora d’aquesta tarda retencions de trànsit en tots dos sentits de la circulació. L’accident s’ha produït passats uns minuts de les 3 de la tarda quan un cotxe (un Chevrolet) ha sortit de la via per causes que es desconeixen, i ha topat frontalment contra un mur de pedra de la carretera. El conductor, Marc A.P., de 18 anys i de Bagà, n’ha sortit il·lès, però l’han atès els serveis mèdics per un atac d’ansietat. El vehicle s’ha encès arran de la topada i hi han hagut d’intervenir els bombers de Guardiola de Berguedà en l’extinció del foc i en la neteja de la carretera. Hi han treballat durant poc més d’una hora.
CREMA PART D’UNA CUINA D’UN HABITATGE DE BERGA
Per altra banda, i també en crònica de successos, una dotació dels Bombers de Berga han hagut d’intervenir aquesta tarda per revisar una cuina que s’ha incendiat. Concretament s’ha cremat la campana estractora i els fogons, i de fet, el mateix propietari ja ha pogut apagar el foc de la cuina del seu habitatge, ubicat
al número 12 del carrer Barcelona de Berga.

Estic amb tu

Comentaris