Els productes típics del Nadal aguanten el cop de la crisi, tot i el descens de les vendes durant la resta de l’any

Els torrons i les neules són dolços típics d’aquestes festes nadalenques i, aquest any, malgrat la situació econòmica general, no noten la crisi. El gerent de Neules Sant Tirs de Puig-reig, Miquel Romeu, assegura que estan aguantant el cop de la crisi i durant la temporada de més feina, que comença al setembre i acaba al desembre, arriben a triplicar la producció. A la seva empresa, diu, la crisi la notaran després de festes, per no ara. Unes dates que produeixen (de setembre a desembre) unes 100.000 neules diàries.
Les neules (clàssiques, sense sucre i de xocolata negra o blanca) són el producte estrella de l’empresa, que també elabora tulipes, cubanos, xiquitillos i vanos. Neules Sant Tirs va néixer fa 24 anys, a l’Alt Urgell, va anar creixent i el 2002 es va traslladar a Puig-reig. El gerent de l’empresa apuntaque aquest creixement s’ha basat en la qualitat dels productes.
Neules Sant Tirs ven els seus productes arreu de Catalunya, però també al nord de l’estat i a la zona de Madrid.

X