L’associació Bergacomercial fa activitats d’animació als carrers de Berga

Bergacomercial organitza noves activitats per aquest cap de setmana, dins la campanya ‘Viu el Nadal’. Demà a la tarda hi haurà l’Audició de Nadal de l’Escola Municipal de Música de Berga pels carrers de la ciutat.
Dissabte, el centre d’activitats estarà situat a la plaça Viladomat, on hi actuarà el grup d’animació Koloraines, que faran un espectacle de danses i cants amb el pessebre com a fil conductor. Després al Teatre Municipal es farà el concert de Nadal de la Banda de l’Escola de Música, que farà un concert amb peces ‘de Tchaikovsky a Anderson’. Els clients de l’associació comercial podran tenir un val de descompte per aquest concert.
Diumenge, festiu amb permís per obrir els comerços, les activitats continuaran a la plaça Font del Ros, amb la cantada de Nadales i torronada a càrrec de la Coral Xerics. També es farà la inauguració de l’exposició de pessebres al convent de Sant Francesc.
Finalment, el caga tió popular que es va haver de posposar la setmana passada per la nevada es farà el proper dimecres 24 de desembre a les 6 de la tarda a la plaça de Sant Joan. S’instal·larà un tió de tres metres de llarg.

X