PeuSA MAig 2020

General

Berga donarà la benvinguda al 2009 amb una nit de propostes diverses

Som a les portes del 2009, i com cada any per donar la benvinguda a l’Any Nou, arriba una de les nits més sonades de l’any: la nit de Cap d’Any. Demà, dimecres, a la nit, famílies i colles d’amics es reuniran per sopar i per celebrar amb una bona festa l’entrada del 2009. Després de sopar i de fer les campanades amb els dotze grans de raïm, tal com mana la tradició, l’oferta pot ser molt àmplia. Centrant-nos en Berga, per exemple, una opció és anar al pavelló esportiu on s’hi farà la revetlla de Cap d’Any, amb hits dels anys 80, 90 i 2000.
Una revetlla de Cap d’Any que vol arribar a tots els públics, amb discoteca mòbil de la d’un dj que posarà música per a tots els gustos. Segons els organitzadors, és una fórmula que pot funcionar molt bé, i esperen poder omplir el pavelló. L’equipament municipal obrirà portes a 2/4 d’1 de la nit, i el preu de l’entrada, demà a la nit, costarà 20 euros. També es pot comprar anticipada, per un preu de 15 euros, al bar Dickens, a la Granja Míriam, al forn Santa Anna, al Frankfurt Berga, i al Rock & Classics.
A banda d’aquesta proposta, els que vulgueu sortir per Berga, teniu altres possibilitats. Podeu optar per un dels bars de copes; o bé per anar a la discoteca, al Xocolat. Les entrades anticipades es poden comprar per un preu de 25 euros, amb dues copes, i amb invitació pel divendres dia 2. Un dels punts de venda és aquesta emissora: Ràdio Berga.
També hem de dir que Mossos d’Esquadra desplegarà a tot Catalunya gairebé 700 efectius en el dispositiu de trànsit de la nit de Cap d’any. Des de la tarda de demà, dia 31, fins a la del dia 1 es farà un desplegament amb 208 punts de control, bàsicament d’alcoholèmia i detecció de substàncies estupefaents i de velocitat.

Comentaris