PeuSA MAig 2020

General

El Dakar arrenca dissabte a l’Argentina

Per als pilots que participaran al ral·li Dakar ha començat el compte enrere. La tradicional prova, que enguany canvia d’escenari i es fa a l’Amèrica del Sud, començarà dissabte, dia 3 de gener a l’Argentina. De moment, avui dimecres comencen al nord de Buenos Aires les verificacions dels vehicles que participaran en aquesta edició del ral·li. Els jutges han de revisar els més de 500 cotxes, motos i camions que tastaran les pedres i la pols de la Pampa i l’altura dels Andes. Entre aquests pilots, hi haurà l’avianès Marc Coma, un dels favorits en la categoria de motos. També hi participarà amb quad Joan Manel González, Pedregà, de Navàs, que va ser vencedor en la seva categoria l’any 2006.
Aquesta edició sud americana del Dakar consta de catorze etapes, nou de les quals passen per l’Argentina, tres per Xile i dues entre tots dos països. En total, gairebé 10.000 quilòmetres.

Comentaris